top of page
2_IMG_SZ_artistiche_960x620px_72_DPI_equilibrium.jpg

SIMPLY ZEN HOOFDHUID BEHANDELING

De buitenkant van onze hoofdhuid is huid dat dezelfde verzorging en aandacht nodig als we aan ons gezicht en onze handen geven – ook de hoofdhuid heeft reiniging, voeding en bescherming nodig.

Een geschikte verzorging van de hoofdhuid kan helpen beschermen tegen de meest voorkomende factoren voor een verstoord hoofdhuidmilieu.

 

Mooi haar begint al bij de wortels, die stevig verankerd zijn in de hoofdhuid door de omliggende haarzakjes. Daarom kan alles wat de hoofdhuid kan beschadigen of uitdrogen ook een direct effect op het haar hebben.

SIMPLY ZEN DE PRODUCTEN VOOR U HOOFDHUID

We hebben allemaal wel eens last van een jeukende, gespannen of gevoelige hoofdhuid.

 

Om haar gezond te laten groeien en met stevige wortels, moet het uit een hoofdhuid komen die vrij is van vuil. Een slechte conditie van de hoofdhuid kan vaak leiden tot een toename van haaruitval ,dunner wordend haar en irritaties op de hoofdhuid.

 

Verzorging van de hoofdhuid is momenteel een van de grootste schoonheidstrends. Geen wonder, gezien het feit dat mooi, zichtbaar gezond haar begint met een goed verzorgde hoofdhuid.

preparing.jpg
Simply zen hoofdhuid producten

HOOFDHUID BEHANDELING DIE OP JOU HOOFDHUID EN HAAR IS AFGESTEMD.

DE BEHANDELING

Laat je hoofdhuid stralen

VOORBEREIDING

De voorbereiding van de hoofdhuid voor een specifieke behandeling is een belangrijke fase in de haarverzorging om de hoofdhuid te ontspannen, weer in balans te brengen en te verzachten.

REINIGING

Na de voorbereiding gaan we over naar de reiniging van de hoofdhuid. Een shampoo die jou hoofdhuid terug in balance brengt. Het zal jou hoofdhuid kalmeren, vuilophoping verwijderen en tegelijkertijd ook verzorgen. Dit allemaal met een lichte druk op jou hoofdhuid waardoor we het in masseren

TREATMENT

We sluiten af met een lotion die helpt de gezonde levenscyclus van het haar te herstellen, die de haarzakjes intensief beschermt en versterkt.

bottom of page