top of page

KERATINE WAX EXTENSIONS

Samenstelling:

Royalty hairextensions zijn met veel zorg uitgeselecteerd, zodat we u alleen kunnen voorzien van de allerbeste kwaliteit, 100% natuurlijke Double Drawn Remy haren. Deze hairextensions zijn niet behandeld met siliconen of oliën.


Kwaliteit:

Royalty hairextensions zijn van begin tot aan het einde mooi dik gevuld, korte haren zijn verwijderd zodat u altijd mooie volle punten heeft. Heeft u speciale wensen ? Laat het ons weten, wij doen ons uiterste best om het voor u te realiseren.

3434_nl.jpg

DE OPLOSSING VOOR DE PERFECTE OPVULLING

Vele mensen hebben niet de haardos die zij zichzelf wensen. Klachten over te dun of te futloos haar zijn veelvuldig in het salon te horen.

De haardos kan dun zijn omdat jou hoofdhuid weinig haren bevat of omdat jou haartje een hele kleine diameter heeft.


Met extensions kunnen we haren toevoegen waardoor we jou haar voller kunnen maken.


Ook is het mogelijk om je eigen lente van je haren te verlengen met de extensions.

Ik werk met Keratine wax extensions. De waxjes worden zacht gemaakt met de warmtetang op de juiste temperatuur. De warmte tang heeft een temperatuur regelaar zodat je kan zien welke temperatuur staat ingesteld. Je haar kan de warmte goed weerstaan. De tang wordt minder warm dan een stijltang. Als je je haar goed verzorgd en op tijd professioneel laat verwijderen zijn keratine wax extensions niet schadelijk voor jou eigen haar.

Royalty-Hair-Extensions-logo-trans_nl.pn

PROFESSIONELE EXTENSION PLAATSING

Royalty hairextensions , Sublieme haar kwaliteit met een zorgeloos draagcomfort.

VOORBEREIDING

Afhankelijk van het resultaat worden de hoeveelheid extensions gekozen. De haren worden diep gereindigd zodat er geen resten van producten op de haren zitten zodat de extensions niet zouden uitschuiven.

HET PLAATSEN

Na het wassen worden de haren gedroogd en worden de juiste aantal gekozen extensions geplaatst.


Normaal kan je een 3 a 4 maanden met je extensions doen.

ONDERHOUD

Graag zie ik je 1 keer per maand voor een controle. Dit om te kijken of jou natuurlijke haaruitval "die nu niet weg kan" geen schade en knopen vormen.
Het is uiterst belangrijk voor de gezondheid van jou eigen haar maar ook voor de extensions dat je een aangepaste shampoo en conditioner gebruikt. Dit om de levensduur van jou extensions optimaal te houden.

bottom of page