top of page
116228802_10158915724889626_819153429715

K-respect keratine behandeling

Een gladmakende behandeling die keratine en kostbare oliën uit het Amazonewoud bevat, samen met een hoogwaardige formule die de haarvezel verandert. Hierdoor zal het haar voor lange tijd glad en stevig blijven, zonder het te beschadigen. Het doel is om komaf te maken met pluis zonder de natuurlijke haarstructuur aan te tasten. De actieve werking maakt komaf met pluis, halveert de droogtijd en maakt het haar gezonder en glanzender. Dit met een langere houdbaarheid met een resultaat van 3 tot 5 maanden.

88051472_3012724802129446_78347288972487

GLADMAKENDE ANTI-PLUISBEHANDELING

We kennen het allemaal mooie kapsels op het internet. Maar heb jij ook last van haar dat pluist en haar dat moeilijk handelbaar is? Krijg jij jou lokken ook niet zo glad gebrusht en blijft de houdbaarheid niet zoals als bij de kapper? Heeft het haar de neiging om te krullen, waardoor het pluizig wordt en moeilijk te stylen is?
Dan heeft het haar een behandeling nodig die: de haarconditie verbetert, het volume vermindert, pluis bestrijdt, het haar doet glanzen en het haar gemakkelijk te stylen maakt, ook thuis.

Het resultaat is gezond, glanzend haar met een langdurig effect,
na elke wasbeurt.

De gladmakende behandeling is veilig en dankzij de vernieuwde verpakking komt er minder plastic in het milieu terecht.
De behandeling is uiterst flexibel en kan worden afgestemd op de wensen van de klant: anti-pluis, natuurlijk vallend ,minder volume of natuurlijk stijl haar.
Daarom is het geschikt voor alle haartypes: krullend, pluizend, dik, fijn of beschadigd haar.
Het resultaat is gezond, glanzend haar met een langdurig effect, na elke wasbeurt.

DE BEHANDELING

Laat je haar schitteren

SALON BEHANDELING

We starten met het toepassen van een preparing shampoo. Deze reinigt diep, met behoud van het vochtbalans van het haar. Door de alkalische pH-waarde openen de haarschubben zodat het haar voorbereid is voor de gladmakende behandeling. Vervolgens passen we de smoothing treatment toe. Dit is de gladmakende anti-pluisbehandeling.

THUIS BEHANDELING

Voor een langdurig effect is het van fundamenteel belang om de behandeling thuis verder te zetten.
Daarom krijgen jullie bij deze behandeling een smoothing shampoo + conditioner mee naar huis (bij de prijs inbegrepen). Deze helpen het salonresultaat langer te behouden. Bevat kostbare natuurlijke oliën uit het Amazonegebied met een anti-pluiswerking, natuurlijke murumuru-boter, melkeiwitten met een voedende werking en integrity 41 voor bescherming van de haarkleur.

bottom of page